Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
 Lyssna

Var mycket sparsam med vattnet i Skokloster tisdag 25 juni från klockan 16:00 och natt mot onsdag 26 juni på grund av tekniska problem på Skokloster vattenverk

Piktogram, vägarbete, kon och droppande kran

På grund av tekniska problem på Skokloster vattenverk tisdagen den 25 juni från cirka klockan 16:00 och under natt mot onsdag den 26 juni behöver alla i Skokloster hjälpas åt att spara på vattnet. Sparsamheten berör alla med kommunalt vatten i Slottskogen, Söderskogen och Lugnet.

Uppdatering 2024-06-26 kl. 14:11- Vattenverket i Skokloster är nu åter i full drift. Men då vi behöver fylla upp vår vattenreservoar igen så ber vi er att fortsätta vara sparsamma med er vattenförbrukning till och med torsdag eftermiddag den 27 juni. Detta gäller för Slottskogen, Söderskogen och Lugnet.

Tack för hjälpen med att hålla nere vattenförbrukningen!

Uppdatering 2024-06-26 kl. 07:57

Det är fortfarande tekniska problem på Skokloster vattenverk. VA-enheten arbetar så fort som möjligt med att få ett fullt ut fungerande vattenverk igen. Vi behöver därför fortfarande er hjälp med att hålla nere er förbrukning. Fortsätt att vara ytterst sparsamma.

Tack för att ni använder sparsamt med vatten!

SMS-utskick

SMS kommer att gå ut till abonnenter. I den SMS-tjänst vi använder hämtas telefonnummer från teleoperatörens databas. Det är adressen som telefonnummret är registrerad på som styr om ett SMS skickas ut. Det innebär att om du till exempel har skyddat nummer, oregistrerat kontantkort eller äger ett fritidshus i kommunen får du inte SMS-utskick per automatik, då behöver du anmäla ditt nummer till tjänsten. Det gör du själv via ett formulär som du hittar här.

Har du frågor?

Vid eventuella frågor går det bra att höra av sig till kommunens Kontaktcenter på kontaktcenter@habo.se eller på 0171-525 00.

Sidansvarig: Samhällsbyggnadsförvaltningen

Klicka för support
Stäng supportfönster