Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
 Lyssna

Planerad vattenavstängning i Vilunda torsdagen den 20 juni

Piktogram, vägarbete, kon och droppande kran

På grund av ett arbete på ledningsnätet kommer vattnet att stängas av på torsdagen den 20 juni i Vilunda. Det innebär att vattnet kommer att vara avstängt från cirka klockan 08:00 till cirka klockan 12:00.

Uppdatering 2024-06-20 kl. 09:05 - Nu är vattnet tillbaka till alla fastigheter.

Vid förändrat läge - till exempel utökad tid eller område

Andra tider kan förekomma om läget förändras och kräver fler åtgärder. Även intilliggande fastigheter eller områden kan komma att drabbas av avbrott, missfärgning eller tryckfall.

SMS-utskick

Berörda fastigheter får information utskickad via SMS eller talmeddelande. Här kan du lägga till eller ta bort telefonnummer för SMS-utskick.

Tips inför avstängningen

Det kan vara lämpligt att tappa upp vatten innan avstängningen så att du har extra vatten vid behov under avstängningen.

När arbetet är klart

Efter utfört arbete kan vattnet vara missfärgat samt innehålla luftbubblor, detta avhjälps med att låta vattnet spola tills det blir klart igen. Öppna kranen försiktigt för att undvika tryckstötar som uppstår på grund av luftbubblor.

Om du har frågor

Vid eventuella frågor går det bra att höra av sig till kommunens Kontaktcenter på kontaktcenter@habo.se eller på 0171-525 00.

Sidansvarig: Samhällsbyggnadsförvaltningen

Klicka för support
Stäng supportfönster