Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Lyssna på sidan Lyssna

Publiceringsdatum:

Stafett-besök

I fredags var det premiär för Håbos Stafett-besök,
starten gick hos Marindepån i Bålsta

Vi träffade Marindepån Bålsta och platschef Lars Ålund. Lars berättar för oss om verksamheten, hur de planerar för utveckling i flera steg och för olika målgrupper. Här erbjuder de idag båtuppläggningsplatser och service för båtar. Kunderna finns både lokalt och från orter runt om i Mälardalen. Båtägare upplever Marindepån i Bålsta som smidig att ta sig till. På sikt är Marindepån ett möjligt besöksmål för såväl båtägare som andra.
Stort tack Lars Ålund och Marindepån i Bålsta. Vi ser fram emot att fortsätta följa er resa på nära håll.

Med på besöket var Catherine Öhrqvist (kommunstyrelsens ordförande, KSO), Agneta Hägglund (kommunalråd), Tommy Lövgren (kommunalråd), Emelie Burlin (Tf. förvaltningschef bygg- och miljöförvaltningen) samt Ida-Maria Rydberg (Tillväxt- och kommunikationschef)

Nytt koncept, för ökad dialog

Stafett-besök är ett nytt koncept i Håbo kommun. Besöken sker med KSO och kommunalråden, och är omkring 45-60min. Stafett-besök är ett sätt för oss att skapa ytterligare dialog med lokala näringslivet.

Nästa stafett-besök går till Combimix den 31 maj.

Är du nyfiken på stafett-besök och vill veta mer om våra olika möjligheter för dialog? Kontakta Ida-Maria Rydberg, ida-maria.rydberg@habo.se

 

Sidansvarig: Samhällsbyggnadsförvaltningen

 

Klicka för support
Stäng supportfönster