Västerängsskolan

Besöksadress:
Idrottsvägen
746 80 Bålsta

Telefonnummer:
0171-53700

Sjukanmälan:
0171-52800

E-post:
vasterangsskolan@
bildning.habo.se

Hitta hit

Klicka på bilden för större karta

 


Stämningsfullt luciafirande


Stipendieutdelning för 9B 9B prisades under kommunfullmäktige för sina studieresultat i åttan Läs mer »

Stämningsfullt luciafirande Fredagen den 12 december Läs mer »

Julavslutningar på Västerängsskolan fredag 19 dec Fredagen den 19 december så är det Julavslutning på Västerängsskolan. Avslutningarna kommer att ske på torget enligt följande Läs mer »

Nobelfest för år 7-9 Onsdagen den 10 december firade vi enligt tradition Nobel på Västerängsskolan. 13 st glada pristagare fick mottaga priser i olika kategorier såsom Naturvetenskap, Litteratur mm. Läs mer »

Bokbytardag Det var god uppslutning till årets bokbytardag på Västerängsskolan. En hel del av böckerna var så gott som nya, vilket innebar många tillfällen att fynda Läs mer »

Internationella barndagen 20 november 20 november inföll Internationella barndagen, i år extra högtidligt eftersom det är 25 år sedan Barnkonventionen antogs. Hela skolan samlades efter lunch på torget för att fira dagen. Läs mer »

Operabesök för år 2-5 Under en fredag och tisdag i november har våra elever i år 2-5 fått gå på en guidad visning av Kungliga Operan tack vare ett Skapande skola-projekt. Läs mer »

Bålsta song contest för år 8 Måndagen den 10 november gick Bålsta Song Contest av stapeln i Fridegårdsteatern för andra gången. Uppläget med tävlingen har varit detsamma som föregående år, det vill säga att eleverna i årskurs 8 i Håbo har jobbat med att skriva egna låtar Läs mer »

Nationella läsdagen Torsdagen 13 november uppmärksammade vi Nationella läsdagen med ett Läsmaraton på Torget. Elever ur mellanstadiet stafettläste Bröderna Lejonhjärta. Läs mer »

Gestaltning Petters låttexter Eleverna i åttan på Västerängsskolanhar arbetat med att gestalta fyra olika låttexter av Petter, Logiskt, Längesen,Arbete och Vinden har vänt. Läs mer »

Miljöcertifiering GRÖN FLAGG Västerängsskolan har för tredje gången blivit miljöcertifierat för sitt miljöarbete, den här gången handlade vårt arbete om konsumtion och vattenresurser. Läs mer »

Biblioteket utsmyckar torget Flaggspel på Västerängsskolan 20 november, på Internationella barndagen, inviger vi vår flaggsamling. Vi samlas på torget för att se på dansuppvisning, lyssna till diktläsning samt njuta av sång o musik. Läs mer »

Olympic day Onsdagen den 17 september genomförders olympic day på Västerängsskolan. Tillsammans med Gransäters år 2-5 fick eleverna en underbar dag i sensommarvärmen. Läs mer »

Västerängssmästerskapen i friidrott Fredagen den 5 september intog eleverna i år 7-9 på Västerängsskolan Gröna dalen för friidrottstävingar. I denna tävling är det viktigast att göra sitt bästa Läs mer »

Ombyggnaden Hittills går arbetet enligt planerna. Här läser du mer om pågående bygge, planer, frågor och svar. Läs mer »

Fartfylld uppvisning på Västerängsskolan I fredags hade vi fint besök av Stefan "Lillis" Åkesson och Andreas Lindqvist som är världsmästare på skateboard och bmx. Läs mer »

ARKIV Vad har hänt tidigare på skolan? Här finns hela Västerängsskolan arkiv. Läs mer »

Senast uppdaterad 2014-12-17 Det här är en emailadress »

Håbo kommun, Centrumleden 1, 746 80 Bålsta  Telefon: 0171-525 00  Fax: 0171-563 33 E-post: Det här är en emailadress