Västerängsskolan

Besöksadress:
Idrottsvägen
746 80 Bålsta

Telefonnummer:
0171-53700

Sjukanmälan:
0171-52800

E-post:
vasterangsskolan@
bildning.habo.se

Hitta hit

Klicka på bilden för större karta

 


Dansinspiratörerna lärde år 9 grunderna i bugg vals och foxtrot


Dockan Bråkan lär ut värdegrunder Idag onsdag den 6 maj hade vi besök av Göran Davidsson från Kreativ Ide. Göran arbetar med värdegrundsfrågor och driver konceptet Vinnande värdegrund. Läs mer »

Danmark + Västerängsskolan = Sant Nu är våra danska vänner från Endrupskolan här. Läs mer »

Flaggan på halv stång Idag flaggar vi på halv stång på Västerängsskolan till minne av en i personalen som har avlidit efter en längre tids sjukdom. Läs mer »

Dansinspiratörerna lärde ut bugg, vals och foxtrot Tisdagen den 21 april fick alla nior på skolan en härlig förmiddag ute i sporthallen. Dansinspiratörerna var här Läs mer »

Nedmontering av paviljongerna! Den 8-10 april kommer den första paviljongen vid skolan att monteras ner och flyttas iväg. Då det är många tunga fordon inblandade kan det komma att bli trångt på Idrottsvägen vid lämning och hämtning av barnen. Läs mer »

Info till tonårsföräldrar! Valborg och Skolavslutning närmar sig och är tillfällen då vi vet att många tonåringar dricker alkohol för första gången. Därför vill vi nå dig eftersom du som förälder är den viktigaste personen i ditt barns liv! Läs mer »

Grattis till pensionen! Tisdagen 28/4 var Lolan Fors Söderberg sista dag här hos oss på Västerängsskolan. Nu ska hon få njuta av livet som pensionär. Läs mer »

Senast uppdaterad 2015-04-29 Det här är en emailadress »

Håbo kommun, Centrumleden 1, 746 80 Bålsta  Telefon: 0171-525 00  Fax: 0171-563 33 E-post: Det här är en emailadress